Zwembad | restaurant | paardrijschool | fietsen | Stranden Maremma

Zwembad | restaurant | paardrijschool | fietsen | Stranden Maremma

~vakantie in toscane~

Maremma klooster dichtbij de Toscaanse kust

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Maremma klooster met vakantiewoningen, zwembad, restaurant en manege op groot domein met paarden, ezels en andere vriendelijke dieren en maar 20 kilometer van de Toscaanse kust met haar zonnige zandstranden.

Klooster met veel kids fun

Een landschap van olijfbomen, kastanjes, eiken, cipressen en wijngaarden. Vele wandelpaden. Heerlijk mountainbiken. Goed onderhouden tuinen met speeltuin, tafeltennis en voetbalveldje voor de kinderen.

Paardrijden op de manege en in de natuur

Het is hier prachtig paardrijden op het domein en in de schitterende Maremma natuur eromheen. De manege van het vakantie domein is er voor beginners tot gevorderden. Je eigen paard mag hier ook logeren.

De paardrijschool staat zeer hoog aangeschreven. En het echte buiten rijden in de natuur is een super avontuur dat je nooit meer zal vergeten.

Restaurant en ontbijt

Dineren in het restaurant is op aanvraag een paar dagen per week mogelijk. Ook kun je op aanvraag ontbijten.

Super leuke Dagtrips

Vanuit deze mooie plek kunt je heerlijke dagtochten maken in de rijke Toscaanse omgeving. Bezoek Siena of een van de charmante dorpjes in de directe omgeving.

Middeleeuwse stadjes als: Massa Marittima, Volterra, Vetulonia, Populonia. Gezellige marktjes en muzikale optredens. Of rij naar Piombino en ga met de boot naar het charmante eiland Elba.

Welk mooie strand nemen we? - zoveel keus:

Pratoranieri is het rustigere stuk van de badplaats Follonica. Het centrum van Follonica is vol met winkels en bars. De plaats waar in de middag en vroege avond de "raggazzi" (jongeren) en gezinnen hun "passeggiata" doen [flaneren].

Tien minuten naar het noorden is de sfeer veel rustiger. Langs de boulevard met wandelpad en fietspad zie je afwisselend 'parasol' stranden en 'wilde' stranden en in de verte het fraaie Isola d'Elba.

Pratoranieri is een breed zandstrand met helderblauw water. Zeer geschikt voor kinderen. Krijgt al meerdere jaren de Blauwe vlag prijs [kwaliteit water].

Ook het Torre Mozza strand is een bezoek waard. Een bijzonder strand dat langzaam door de zee teruggenomen wordt. Ook de Torre (vestingstoren op het strand) wordt door de zee langzaam opgeslokt.

Fly & Drive

Als je op Pisa vliegt kun je binnen anderhalf uur autorijden op dit rustige vakantie domein met veel leuke dieren in de fantastische Maremma natuur zijn.

De Prijzen van 188TOPZ

naar boven [Prijzen 2020 per week]
:
Type laag midden hoog personen
Paola, Corradina 1220 1530 1650 4+2
Dorina Teresa Isotta Carlotta 1070 1440 1520 4
Nonna Mafalda Margherita Ninetta Poldo 1010 1340 1440 4
Giulietta 720 880 960 2
Noemi 680 820 880 2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De vakantiewoningen zijn eenvoudig maar comfortabel en ruim. Vaatwasser en wasmachine. Op de begane grond hebben een eigen overdekt terras met tafel en stoelen.

Degene op de eerste verdieping hebben een zitplek op het gezamenlijkw terras.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 188TOPZ

naar boven