Kleinschalig Marche agriturismo | Fietsen | Wandelen | Dichtbij dorpje

Kleinschalig Marche agriturismo | Fietsen | Wandelen | Dichtbij dorpje

~vakantie in marche~

Agriturismo dichtbij natuurpark Monte Sibillini

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Agriturismo met zwembad en 5 comfortabele boeren vakantiewoningen ligt 2 kilometer van een middeleeuws heuvelstadje met kasteel en vlakbij het Monte Sibillini gebergte.

Prachtige variatie

Een rustige vakantie in landelijke omgeving, relaxen bij het zwembad, wandelen, fietsen en dagtochten naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes.

Reusachtige bergen, wandelpaden, mountaibike trails, onaangetaste natuur, kraakheldere meren en in de verte toch ook de lonkende zee. Binnen een uurtje rijden staat u op het strand. Een prachtige mix van een actieve en een relax vakantie. Een gebied voor rust, ontdekking, wandelingen, natuur liefhebbers en mountainbikers.

Dichtbij middeleeuwse heuvelstadje

Dichtbij het charmante middeleeuwse heuvelstadje — 6 minuten rijden — heeft een kasteel3 restaurants2 pizzeria's— twee kerken— een museum— bars— postkantoor— bakker— apotheek en kleine algemene winkels. Een grotere stad is maar tien minuten rijden met de auto— met winkels— supermarkt en bank.

Een hele mooie prijs voor het vele dat je krijgt op dit Marche agriturismo in de schaduw van het Sibillini gebergte en omgeven door prachtige natuur en vele dorpjes en stadjes.

Als u op Ancona Falconare Airport vliegt kunt u in anderhalf uur op dit familie agriturismo aan de voet van het geliefde Monte Sibellini gebergte zijn.

De Prijzen van 33MAMR

naar boven [Prijzen per week]
:
appartement laag midden hoog personen
A en B 350 450 605 3+2
C en D 300 400 560 2+2
Grande 600 800 950 4+4

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 33MAMR

naar boven
-->