Prachtige natuur | pizza dag | zwembad | restaurantje | Manege

Prachtige natuur | pizza dag | zwembad | restaurantje | Manege

~vakantie in marche~

Familie agriturismo in de bergen onder Cagli

foto : agriturismo in Marche met zwembad, manege en restaurant

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Vriendelijk familie agriturismo met 6 ruime comfortabele vakantiewoningen met elk een heel mooi lounge terras, gedeeld zwembad, restaurantje en paardenmanege in de Marche heuvels en bergen vlakbij de grens met Umbrie.

Een heerlijke vakantie in deze prachtige natuur met bergen en heuvels. Relaxen bij het zwembad omgeven door zonnebloemen en een uitzicht waar je mond een beetje van open valt. Paardrijden, hiken en biken en dagtrips naar een van de vele middeleeuwse stadjes en dorpjes in de omgeving.

Relaxed & gastvrij

De eigenaren van het agriturismo zijn hele vriendelijke mensen die leven van het land en van hun jaarlijks terugkerende gasten. Ze hebben een hele natuurlijke omgang en je voelt je meteen thuis op deze mooie plek in de Marche heuvels.

Kennismakingsbuffet en pizza avond

Het restaurant is 2 tot 3 maal per week open. Het begint met een kennismakingsbuffet om de andere gasten een beetje te leren kennen. Een gezellig gesprekje bij het zwembad en natuurlijk uitwisselen van de goede ervaringen, terwijl de kinderen plonsen..

Op woensdag is er een gezellig gezamenlijk aanschuif ga maar zitten diner aan een lange tafel. Glaasje wijn en een babbeltje met de buurman. Ook met zijn allen een vers uit de oven pizza op Pizza dag.

Dichtbij een heuvelstadje met kasteel, winkeltje, ijsje en keuze uit 3 restaurantjes met prima maaltijden.

Bergen en heuvels van Marche

Het is is een kleinschalige bioboerderij en een heerlijke plek om de omgeving van Le Marche te ontdekken. De boerderij is omringd door mooie bergen, heuvels, en rivieren. Je vindt in deze streek veel sporen van de oude romeinen, de middeleeuwen en de renaissance.

Dagje strand

Met de auto is het maar een uurtje rijden naar het Marche strand. Een prachtige dagtocht en toch even de tenen in het het warme zand van het strand. Aan de kust lekker lunchen met een visje vers uit de zee. En op tijd terug om nog even thuis in het lekkere zwembad te duiken.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je per e-mail met plezier een link naar grotere foto's van de ruime vakantiewoningen met eigen lounge terras.

Fly & Drive

Als je op Ancona Airport vliegt kun in ongeveer 1 uur autorijden op dit mooie agriturismo in le Marche zijn.

De Prijzen van 66MAIP

naar boven [Prijzen per week]
:
vakantiewoning laag hoog smk personen
Asia * Viola 655 1085 70 4+2
Rosa * Iris 525 770 60 2+2
Lavinia * Sole 490 700 50 2+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

De woningen hebben fijne lounge veranda's waar je kunt ontbijten, aperitieven en avondeten om daarna sfeervol de zon achter de bergen zien ondergaan.

foto: agriturismo cagli marchemet mannege en zwembad

En ook in de mooie tuinen zijn prachtige plekjes om jezelf terug te trekken en voor de kinderen om met elkaar in te spelen.

De vakantiewoningen zijn verdeeld over 2 landhuizen. Het rode landhuis waarin Lavinia en Maria Sole. Het andere landhuis met Rosa, Iris, Asia en Viola. Elk landhuis met zijn eigen zwembad.

De omschrijvingen lijken op elkaar en toch heeft iedere woning zijn eigen karakter en plek. Vraag alsjeblieft per e-mail om de foto's.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 66MAIP]

naar boven
-->