Kleinschalig | modern comfortabel | zwembad | bij het Meer van Fiastra

Kleinschalig | modern comfortabel | zwembad | bij het Meer van Fiastra

~vakantie in marche~

Moderne Landhuis met woningen bij Macerata

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Kleinschalig agriturismo met prachtig zwembad en 3 moderne vakantiewoningen schitterend in de zonnige groene Marche heuvels met in de verte de bergen van Monte Sibillini en 3 kwartier rijden van het strand.

Als je hier aankomt valt je mond open van ongeloof. Zo mooi ligt dit agriturismo in de kalme zonnige heuvels van de Marche. Dichtbij 2 beeldschone middeleeuwse stadjes die opgenomen zijn in de gids 'I Borghi più belli d’Italia'. Ook dichtbij het Meer van Fiastra.

Het Meer van Fiastra

Een half uurtje rijden en je komt aan bij dit mooie meer met kristal blauw water dat ligt verscholen tussen de zonnige heuvels. Zwemmen, watersport, roeien, waterfietsen, zandstrandje en bar met klein hapje en drankje. The kids love it!

Rust en pracht

Een rustige vakantie in landelijke omgeving, relaxen bij het zwembad en dagtrips naar een van de vele mooie middeleeuwse stadjes en dorpjes. Neem je mountainbike maar mee om deze pracht sportief te verkennen. Andere families geven het een zeer hoge waardering bij de diverse vergelijkingswebsites.

Strand trip

En een dagtrip naar een van de zandstranden aan de kust 3 kwartier rijden, tenen in het warme zand en afsluitend eten in een van de voortreffelijke visrestaurantjes aan de Marche kust.

Grotere foto's

Om een nog betere indruk te krijgen zenden we je met plezier een link naar mooie grotere foto's van het kleinschalige domein zo mooi gelegen in de zonnige Marche heuvels.

Als je op Ancona Airport vliegt kunt je in anderhalf uur op dit kleinschalige in de mooie Marche heuvels zijn. Pescara Airport duurt 2 uur.

De Prijzen van 41MAAC

naar boven [Prijzen per week ]
:
accommodatie laag midden hoog smk personen
Cottage 495 555 750 50 2
Luce + Mezzo 595 795 1295 70 4+2

Prijzen Exclusief

De Vakantiewoningen

Drie moderne vakantiewoningen met prive terras, een volledig ingerichte keuken, vaatwasser en kooktoestel met oven en eethoek. Verder een comfortabele zithoek met televisie en cd-speler, een ruime badkamer, centrale verwarming en Wi-Fi. Voor de veiligheid van de kleintjes zijn de trappen voorzien van hekjes. Kinderbed en -stoel kunnen bij boeking worden gereserveerd.

Het smaakvolle interieur van de woningen is zo speciaal omdat het een Afrikaanse touch -maskers, beelden, gebruiksvoorwerpen- heeft. De Nederlandse eigenaren hebben gewoond en gewerkt in Egypte, Tanzania en Zimbabwe.

Faciliteiten:

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heeft u belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail code: 41MAAC

naar boven
-->