Prive cottage | zwembad | rust en wandelingen | Natuurgebied Sibillini

Prive cottage | zwembad | rust en wandelingen | Natuurgebied Sibillini

~vakantie in marche~

Prive cottage dichtbij Amandola, Sibillini gebergte

slideshow image

-->muistip!met volgende en vorige kunt u door de fotogalerij bladeren.

Een mooie prive cottage en 4 BB kamers met zwembad en op de achtergrond de pure schoonheid van het Sibillini gebergte, een van de mooiste natuurparken van Italie!

Rust, natuur en schoonheid

Rust, natuur en schoonheid. Lange wandelingen. Adembenemende vergezichten over dit prachtige natuurgebied. Genieten in en rond het zwembad met zonneterras in de grote bloementuin.

Dagje strand

Van dit berg decor naar de zandstranden in minder dan een uur rijden. Een prachtige plek voor een vakantie op het platteland om te genieten van het landelijke leven in een ongelofelijke natuurlijke omgeving.

Prachtig natuur gebied

Rondom heb je een prachtig uitzicht over de heuvels met zonnebloem velden en bergen. In de grote tuin met gazon en olijfbomen bevindt zich het zwembad. Door de ligging is de villa een ideaal vertrekpunt voor het bezoeken van historische stadjes en dorpjes en het majestueuze natuurpark Monte Sibillini.

Cultuur en historie

Vlakbij het landhuis liggen vele historische charmante dorpjes rijk aan cultuur en geschiedenis. Fermo, Ascoli, Macerata, Tolentino en verder tal van kleine middeleeuwse dorpjes.

Wandelen, paardrijden of mountainbiken in de directe omgeving of in het Sibillini National Park.

Grotere foto's

Heb je belangstelling voor de prachtig liggende prive Cottage. We zenden je met plezier per email een link naar extra grote foto's. Dan weet je zeker dat je hier naartoe wil gaan.

De Prijzen van 27MAQM

naar boven [Prijzen per week ]
:
landhuis marken laag hoog
personen
B&B suite 595 665 2
Cottage 840 910 4

Het Landhuis

Het landhuis heeft vier suites, elk met een slaapkamer, een zitkamer en een bad. Een self-catering cottage: 2 slaapkamers, een woonkamer met een kleine keuken.

Rijk ontbijt gemaakt van verse en zelfgemaakte jam, producten van de boomgaard en de moestuin en met de typische producten van de regio

Deelnemen aan creatieve cursussen zoals het herstellen van meubilair, middeleeuws koken, gezond koken, papier, volkskunst en decoupage.

Afstanden:

Locatie op de kaart:

klik hier [ter indicatie, het is niet de exacte locatie]:
vakantiewoning in {Google Maps}

Heb je belangstelling voor dit vakantie verblijf? e-mail [code: 27MAQM]

naar boven
-->